Design your own bike!

"Ieder mens is uniek, dus waarom geen unieke fiets?"

Hoe werkt het?

Stap 1

Keuzes, keuzes, keuzes.

Je kunt kiezen uit diverse heren- en  damesmodellen. Als je een keuze hebt gemaakt welk frame het beste bij jou past, zoeken we samen de gewenste accessoires en onderdelen uit (ik voornamelijk de technische onderdelen) 

Als je zelf al een kleur in gedachten hebt, is dat makkelijk. De stalen kunnen in iedere willekeurige RAL-kleur gepoedercoat kunnen worden. Ik kies voor poedercoaten, daar dit vele malen duurzamer is voor de fiets. Eerst wordt er een primer aangebracht, waarna de fiets gecoat wordt. De coating is degelijk, zeer sterk en kan tegen een stootje!

Stap 2

Van moodboard tot offerte.

 

Na de inventarisatie begin ik op basis van de wens van de klant de accessoires en onderdelen uit te zoeken. Denk hierbij aan het zadel, stuur, handvatten, hoeveel versnellingen, buitenbanden, enzovoorts.

Zodra ik alle accessoires bij elkaar heb gevonden, maak ik hiervan een moodboard. 

Stap 3

Vieze handen!

 

Zodra alles is goedgekeurd, kan de fiets gebouwd gaan worden. Alles bij elkaar zal dit zo'n 2 à 3 weken duren. Gedurende het proces wordt de klant op de hoogte van de voortgang gehouden....behalve als de fiets bijna klaar is. Op deze manier is de "wow-factor" des te beter en het fietsplezier des te groter!